Düzcede Deprem / BoÄŸazda dev vinç! - Kandilli rasathanesi'nin verilerine göre, düzce'de 5.3 büyüklüğünde deprem oldu.

Saat 15.40 civarında gerçekleşen depremin . Deprem, i̇stanbul ve çevre illerde de hissedildi. Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre deprem düzce'nin çilimli ilçesinde meydana geldi. Sarsıntı i̇stanbul, i̇zmit ve bolu'dan da hissedildi. Afad, 15.57'de 4.3 büyüklüğünde artçı bir depremin daha olduğunu duyurdu.

17 ağustos marmara depreminin üzerinden 87 gün geçtikten sonra, henüz depremin yaraları sarılmaya çalışılırken, dünya tarihinde . BoÄŸazda dev vinç!
Boğazda dev vinç! from i.internethaber.com
Saat 15.40'ta merkez üssü düzce olan bir deprem meydana geldi. Afad ve kandilli son depremler listesi, düzce'deki üç ayrı şiddetli depremin . Düzce'de 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nin verilerine göre, düzce'de 5.3 büyüklüğünde deprem oldu. Saat 15.40 civarında gerçekleşen depremin . Afad, 15.57'de 4.3 büyüklüğünde artçı bir depremin daha olduğunu duyurdu. Düzce'de saat 15.40'ta 5.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nin verilerine göre düzce'de saat 15.40'da 5,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Kandilli rasathanesi'nin verilerine göre, düzce'de 5.3 büyüklüğünde deprem oldu.

Sarsıntı i̇stanbul, i̇zmit ve bolu'dan da hissedildi. 17 ağustos marmara depreminin üzerinden 87 gün geçtikten sonra, henüz depremin yaraları sarılmaya çalışılırken, dünya tarihinde . Saat 15.40'ta merkez üssü düzce olan bir deprem meydana geldi. Düzce'de 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad, 15.57'de 4.3 büyüklüğünde artçı bir depremin daha olduğunu duyurdu. Kandilli rasathanesi'nin verilerine göre düzce'de saat 15.40'da 5,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü düzce olan afad'a göre 5, kandili rasathanesi'ne göre ise 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Düzce'de saat 15.40'ta 5.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad ve kandilli son depremler listesi, düzce'deki üç ayrı şiddetli depremin . Saat 15.40 civarında gerçekleşen depremin . Kandilli'nin açıklamasına göre deprem 5.2 büyüklüğünde, merkez üssü ise düzce çilimli. Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre deprem düzce'nin çilimli ilçesinde meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nin verilerine göre, düzce'de 5.3 büyüklüğünde deprem oldu.

Kandilli'nin açıklamasına göre deprem 5.2 büyüklüğünde, merkez üssü ise düzce çilimli. İstanbul'da hissedilen bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nin verilerine göre, düzce'de 5.3 büyüklüğünde deprem oldu. Sarsıntı i̇stanbul, i̇zmit ve bolu'dan da hissedildi. Kandilli rasathanesi'nin verilerine göre düzce'de saat 15.40'da 5,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

17 ağustos marmara depreminin üzerinden 87 gün geçtikten sonra, henüz depremin yaraları sarılmaya çalışılırken, dünya tarihinde . BoÄŸazda dev vinç!
Boğazda dev vinç! from i.internethaber.com
Kandilli'nin açıklamasına göre deprem 5.2 büyüklüğünde, merkez üssü ise düzce çilimli. Düzce'de saat 15.40'ta 5.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, i̇stanbul ve çevre illerde de hissedildi. Kandilli rasathanesi'nin verilerine göre düzce'de saat 15.40'da 5,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 15.40 civarında gerçekleşen depremin . Sarsıntı i̇stanbul, i̇zmit ve bolu'dan da hissedildi. Afad depremin şiddetini 5.0, kandilli rasathanesi ise 5,3olarak açıkladı. Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre deprem düzce'nin çilimli ilçesinde meydana geldi.

Kandilli rasathanesi'nin verilerine göre, düzce'de 5.3 büyüklüğünde deprem oldu.

Deprem, i̇stanbul ve çevre illerde de hissedildi. Sarsıntı i̇stanbul, i̇zmit ve bolu'dan da hissedildi. Düzce'de saat 15.40'ta 5.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad, 15.57'de 4.3 büyüklüğünde artçı bir depremin daha olduğunu duyurdu. Kandilli'nin açıklamasına göre deprem 5.2 büyüklüğünde, merkez üssü ise düzce çilimli. Afad ve kandilli son depremler listesi, düzce'deki üç ayrı şiddetli depremin . 17 ağustos marmara depreminin üzerinden 87 gün geçtikten sonra, henüz depremin yaraları sarılmaya çalışılırken, dünya tarihinde . Saat 15.40'ta merkez üssü düzce olan bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nin verilerine göre düzce'de saat 15.40'da 5,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İstanbul'da hissedilen bir deprem meydana geldi. Saat 15.40 civarında gerçekleşen depremin . Düzce'de 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad depremin şiddetini 5.0, kandilli rasathanesi ise 5,3olarak açıkladı.

Afad depremin şiddetini 5.0, kandilli rasathanesi ise 5,3olarak açıkladı. Merkez üssü düzce olan afad'a göre 5, kandili rasathanesi'ne göre ise 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nin verilerine göre düzce'de saat 15.40'da 5,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad ve kandilli son depremler listesi, düzce'deki üç ayrı şiddetli depremin . Kandilli'nin açıklamasına göre deprem 5.2 büyüklüğünde, merkez üssü ise düzce çilimli.

Afad depremin şiddetini 5.0, kandilli rasathanesi ise 5,3olarak açıkladı. BoÄŸazda dev vinç!
Boğazda dev vinç! from i.internethaber.com
Kandilli rasathanesi'nin verilerine göre, düzce'de 5.3 büyüklüğünde deprem oldu. Sarsıntı i̇stanbul, i̇zmit ve bolu'dan da hissedildi. Kandilli rasathanesi'nin verilerine göre düzce'de saat 15.40'da 5,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad depremin şiddetini 5.0, kandilli rasathanesi ise 5,3olarak açıkladı. Merkez üssü düzce olan afad'a göre 5, kandili rasathanesi'ne göre ise 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad, 15.57'de 4.3 büyüklüğünde artçı bir depremin daha olduğunu duyurdu. Saat 15.40'ta merkez üssü düzce olan bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre deprem düzce'nin çilimli ilçesinde meydana geldi.

Afad depremin şiddetini 5.0, kandilli rasathanesi ise 5,3olarak açıkladı.

Afad ve kandilli son depremler listesi, düzce'deki üç ayrı şiddetli depremin . Düzce'de saat 15.40'ta 5.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Düzce'de 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad, 15.57'de 4.3 büyüklüğünde artçı bir depremin daha olduğunu duyurdu. Deprem, i̇stanbul ve çevre illerde de hissedildi. Kandilli rasathanesi'nin verilerine göre, düzce'de 5.3 büyüklüğünde deprem oldu. 17 ağustos marmara depreminin üzerinden 87 gün geçtikten sonra, henüz depremin yaraları sarılmaya çalışılırken, dünya tarihinde . İstanbul'da hissedilen bir deprem meydana geldi. Merkez üssü düzce olan afad'a göre 5, kandili rasathanesi'ne göre ise 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 15.40 civarında gerçekleşen depremin . Sarsıntı i̇stanbul, i̇zmit ve bolu'dan da hissedildi. Kandilli'nin açıklamasına göre deprem 5.2 büyüklüğünde, merkez üssü ise düzce çilimli. Kandilli rasathanesi'nin verilerine göre düzce'de saat 15.40'da 5,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Düzcede Deprem / BoÄŸazda dev vinç! - Kandilli rasathanesi'nin verilerine göre, düzce'de 5.3 büyüklüğünde deprem oldu.. Merkez üssü düzce olan afad'a göre 5, kandili rasathanesi'ne göre ise 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 15.40'ta merkez üssü düzce olan bir deprem meydana geldi. Afad, 15.57'de 4.3 büyüklüğünde artçı bir depremin daha olduğunu duyurdu. Düzce'de 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı i̇stanbul, i̇zmit ve bolu'dan da hissedildi.